Lettvint fiskegrateng

Posted: 26. april 2012 in middag

Dagens middag er fiskegrateng. Vi hadde litt pastarester fra i går og en mindre god seifilet i fryseren. Dermed måtte jeg prøve noe jeg aldri har gjort før. Oppskriften er enkel, og mens middagen gjør seg klar kan du gjøre noe helt annet.

– kok opp vann, skru av platen og ha i fiskebitene. La den trekke 10-12 min.
– kok opp makaroni eller annen pasta
– lag hvitsaus av smør, hvetemel og melk + salt og pepper. La den avkjøles litt før du rører inn 1-2 egg.

– del opp fisken med hendene og legg den utover ei ildfast form sammen med pasta. Hell over hvitsausen, og topp evt med strøkavring.

– stekes på 200 grader i 35-45 min.

Spis og nyt, eventuelt med ketchup og flatbrød til 🙂

20120426-191123.jpg

20120426-191129.jpg

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s