Hvitløksstekt uer med friskt tilbehør

Posted: 18. mai 2012 in fisk, middag

20120518-210515.jpg

Potet og gulrot er velkjent tilbehør til det meste av hva som spises her til lands. Her i huset er det intet unntak.
I dag ville vi ha noe annet, og jeg måtte prøve å tenke nytt.
Dermed ble det herlig hvitløksstekt uer med seranoskinke, cantaloupe-melon, smørdampet asparges og pinjekjerner stekt i tørr panne.
Friskt og godt, og ikke minst veldig raskt å lage. Mens fisken stekte ordnet jeg alt det andre. På under et kvarter stod middagen på bordet.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s