Hver sin smak

Posted: 12. juni 2012 in middag, tips

Her i huset er vi to personer som er vokst opp med veldig forskjellige matvaner. Vi liker begge fisk og kjøtt og grønnsaker (heldigvis). Men måten det blir tilberedt på, der er vi litt ulike. Men det trenger ikke ta så mye lengre tid å lage to ulike middager med samme utgangspunkt. Bare se på bildene under her:

20120612-223841.jpg

20120612-223848.jpg

Begge to har laks, ris, blomkål og brokkoli. Kjæresten hadde i tillegg salat og chilisaus, og blandet alt sammen. Jeg er litt som barn bruker å være, skal helst spise hver ting for seg. Jeg byttet ut salaten med sukkererter. Enkelt og greit.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s