Man tager hva man haver

Posted: 12. juni 2012 in grønnsaker, kjøtt, kylling, middag

Noen dager gidder jeg egentlig ikke lage middag. Men mat må vi jo ha uansett. Da er det om å gjøre å finne en enkel løsning.
Til kjæresten ble det kyllingfilét med stekt løk og soltørket tomat. I tillegg spiste han oppvarmet, hjemmelaget minestronesuppe (som bare lå i fryseren og ventet på å bli spist).

20120612-224409.jpg

Jeg spiste biffkjøtt skjært i terninger stekt sammen med løk. I tillegg blomkål og brokkoli som var rester fra dagen før. Alt sammen tok under et kvarter å lage.

20120612-224710.jpg

«Det tar så lang tid med hjemmelaget og sunn mat…» Tull og tøys. I begynnelsen tar det litt tid, men etter hvert blir det en vane å ta opp mat fra fryseren før man legger seg. Resten laget seg nesten selv.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s