Ovnsbakt ørret med godt tilbehør

Posted: 14. juli 2012 in fisk, grønnsaker, middag

Vi skulle handle på Rema i går, og der stod det en fyr som hadde smaksprøver på thaimarinert ørret. Jeg bruker vanligvis ikke å falle for sånne triks, men den fisken var så god at vi bare måtte kjøpe en pakke. 79 kr kg for ørret er jo ikke en dårlig pris. Derfor ble det i dag ørret til middag.

20120714-220355.jpg

Ørreten i seg selv var veldig god, men vi måtte ha noe attåt. Det ble dillpotet, agurksalat og tomatsalsa.
Agurksalat er rett og slett tynne agurkskiver med eddik og sukker på.

Tomatsalsaen laget jeg veldig enkelt av;
– 2 tomater
– 6-7 miniplommetomater
– 1/2 paprika
– 1 neve spinat
– 1 sa sambal oelek (chilipasta/chilisaus)

Jeg skjærte tomat og paprika i små terninger og spinaten i litt mindre biter.

20120714-221110.jpg

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s