Middagsmeny

Posted: 25. juli 2012 in tips

Når det er litt trangt økonomisk sett, er det lurt å lage seg en meny. I dag skreiv jeg ned ei liste over alt vi hadde i skuffer og skap av mat. Ved hjelp av en bunke kokebøker klarte jeg å sette sammen en meny. Det eneste vi må kjøpe inn er noen friske grønnsaker, samt litt fløte og nudler. På denne måten får vi både spart penger og tømt skapet for rester. Når lønna kommer er det derfor masse plass til ny og fristende mat i skapene.

20120725-234621.jpg

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s