Juksebernaise

Posted: 13. august 2012 in saus

Jeg har aldri laget bernaisesaus før, eller denne typen saus. Ikke har jeg alle ingrediensene heller. I dag laget jeg en jukseversjon av bernaise. Det smakte godt, ikke noe Michelin-status, men godt.

Surr 1 løk i masse smør. Hell på litt buljong (1-2 dl), og la dette koke inn. Tilsett fløte for fylde. Smak så til med estragon og pepper. Jeg helte på en liten dæsj fiskesaus og en liten dæsj sushieddik. Til slutt rører du kraftig og har i 1 egg. Voila – juksebernaise på 1-2-3 og du trenger ikke bekymre deg for at den skiller seg.

Vi hadde sausen til ovnsbakt sei, grønnsaker og ris. Sjekk kjærestens monsterporsjon da (som han prøvde å spise opp uten hell):

20120813-204330.jpg

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s