Havrepannekaker

Posted: 16. august 2012 in egg, frokost

Jeg har fått en ny favorittfrokost, og tenkte jeg skulle dele den med dere.

20120816-213812.jpg

Til ei stor pannekake, nok til frokost, bruker jeg:
– 1 egg
– 50 gr havregryn
– 1 sa honning
– litt melk, kanskje 3-4 ss
Rør sammen og stek på middels varme i litt smør. Vær tålmodig, og snu pannekaka når den begynner å stivne i kantene.

Du kan selvfølgelig toppe den med hva du måtte ønske. Personlig bruker jeg en halv boks soyapudding med vaniljesmak. En søt og god start på dagen.

Med denne pannekaka holder jeg koken frem til lunsj fire timer senere. Perfekt i en travel barnehagedag.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s