Havrevafler

Posted: 23. august 2012 in frokost

20120823-074647.jpg

Jeg har begynt å lage vafler til frokost, i stedet for grøt eller pannekaker. Bare for variasjonen sin del. Dagens røre stod over natta, og vafler ble utrolig gode. Derfor;

Rør sammen:
– 50 gram havregryn
– 2 egg
– 1 ss honning
– 2 ss appelsinjus (melk/vann/annen jus)
– 1 ts salt
– evt annet krydder

La dette stå i kjøleskapet over natta. Rett før du skal steke vaflene rører du i litt mer væske og en dæsj olje til passe tykk røre. Dette ga tre vafler i mitt jern. Og to er nok til frokost for meg.

Når havregryna får svelle på denne måten blir den lettere å fordøye. Vaflene ble også saftigere enn med de tørre havregryna.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s