Hjemmelaget pizza

Posted: 31. august 2012 in baking, kosemat, kylling, middag

I dag har jeg laget glutenfri og melkefri pizza. Den ble utrolig god.

Pizzabunnen laget jeg veldig enkelt;
– 2 dl semper grov melblanding
– 1 pose tørrgjær (+ 1 ts sukker)
– 1 dl vann
– 2 ss olje
Bland ingrediensene godt og la deigen hvile i et kvarters tid.

Trykk/kjevle ut deigen på et stekebrett med bakepapir eller olje. Fortell bunnen i fem minutt225 grader.

Ha på valgfritt fyll. Jeg laget tomatsaus av tomatpure, ketsjup og hvitløk.

Eller hadde jeg på soyaost (Tofutti), kylling (krydret med hvitløkspasta og chilipasta), mais, tortillachips, næringsgjær (gir en god ostesmak), salt og pepper.

Stekes i midt i ovnen på 225 grader i et kvarters tid.

Jeg bruker majones på toppen.

20120831-210726.jpg

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s