Stekt ris og kjøttboller

Posted: 30. september 2012 in egg, grønnsaker, kjøtt, middag

20120930-215305.jpg

Jeg kokte for mye ris i går, så den kunne vi bruke til middag i dag.
Jeg lagde omelett med ruccola og satte til sides. Så stekte jeg skivet sjampinjong og hadde over risen. Til slutt hadde jeg ferdig strimlet omelett i pannen. Dette spiste vi med hjemmelagde kjøttboller til. Skikkelig god og rask mat.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s