Kyllingfilet med mye smak

Posted: 9. november 2012 in grønnsaker, kylling, middag

I går spiste vi kyllingwok til middag. Det er veldig enkelt å lage, og du trenger ikke så mange ingredienser: kylling, løk, paprika, gulrot og brokkoli.

20121109-085108.jpg

For å få en mer spennende smak lagde jeg en marinade/saus som jeg hadde i wokpannen før kyllingen.
Der var det litt olje, chilipasta, pepper og et blandingskrydder: magic salmon.
Dette ga en rik og fyldig smak på kyllingen.

Det krydderet er forresten fantastisk godt på både rød og hvit fisk. Jeg kjøpte den på Ica, ca 40 kr.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s