Laks og stekt ris

Posted: 14. november 2012 in fisk, grønnsaker, middag

Et tips hvis du har ris til overs, er å lage stekt ris dagen etter.
Jeg skjærte grønnsaker i små biter, og hadde på ris til slutt. Squash, paprika, løk og sopp.
Laksen la jeg i ei ildfast form, krydret med Magic Salmon.

20121114-191425.jpg

20121114-191438.jpg

20121114-191444.jpg

20121114-191451.jpg
Her er forresten det krydderet jeg har blitt så glad i.

Hvilke grønnsaker liker du å bruke når du lager stekt ris?

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s