Gryterett på slump

Posted: 2. desember 2012 in grønnsaker, kjøtt, middag

Av og til må man bare ta det man har. Som i dag.

Karbonadedeig, kidneybønner, grønne erter, løk, tomatpure, hermetiske tomater, og ikke minst; hjemmelaget kjøttkraft. Sammen med litt krydder (chili, hvitløk, oregano) ble dette veldig godt. Serveres med ris til. Ferdig middag på under 30 minutt.

20121202-182118.jpg

Hva spiser du til middag i dag?

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s