Mørt kjøtt

Posted: 19. desember 2012 in grønnsaker, kjøtt, middag

20121219-122558.jpg

Vi var i Sverige på søndag, og da kjøpte vi grytekjøtt. I dag lagde jeg middag med noe av deg kjøttet.
Jeg brunte kjøttet litt på sterk varme, før jeg hadde over kjøttkraft, skrudde ned varmen og lot det stå og syde i 1 1/2 time.
Jeg satte kjøttet til side og stekte løk, paprika og sopp. Jeg hadde kjøttet tilbake og helte over litt kraft. Dette fikk stå til risen var ferdigkokt, og på den tiden hadde kraften tyknet til en smakfull saus.
God mat.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s